Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 08:34

Αναστολή λειτουργίας του thirasport.gr

Το thirasport.gr διακόπτει την λειτουργία του.

Φίλοι και φίλες αναγνώστες του thirasport.gr,

Καλό φθινόπωρο και καλή αγωνιστική σεζόν!

Το σαϊτ μας για τουλάχιστον αυτή τη προσεχή αγωνιστική περίοδο, η οποία ξεκινά σε όλα τα αθλήματα σε λίγες εβδομάδες, δεν θα σας κρατήσει συντροφιά μέσα από τις σελίδες του. Ο λόγος της απόφασης προέρχεται από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του συντακτικού πυρήνα, οι οποίες δε θα μας επέτρεπαν να καλύψουμε τον αθλητικό μας χειμώνα όπως εμείς έχουμε συνηθήσει και θα θέλαμε...

Έτσι λοιπόν από το να σας παρουσιάζουμε μια ελλειπή - και σίγουρα όχι έτσι όπως το κάναμε επί 5,5 συναπτά έτη - ενημέρωση, πάρθηκε η απόφαση να ανασταλεί η λειτουργία του ιστότοπου μας για έναν τουλάχιστον χρόνο.

Επίσης για να μην δωθούν λαβές για σχόλια περί μη αντικειμενικής ενημέρωσης, μιας και οι μελλοντικές κινήσεις του καθενός από εμάς σχετίζονται και με τον αθλητισμό του νησιού, προτιμήσαμε να κλείσουμε - έστω και προσωρινά - ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο της καθημερινότητας μας αλλά και της δική σας με αυτό τον τρόπο.


Το thirasport.gr θα παραμείνει στον ''αέρα'' του διαδικτύου μιας και για εμάς αποτελεί ένα καλά οργανωμένο αθλητικό ημερολόγιο του τόπου μας, μέσα στις σελίδες του οποίου μπορεί ο καθένας να ανατρέξει και να θυμηθεί σημαντικές στιγμές του Σαντορινιού αθλητισμού από τον Μάρτιο του 2010 και μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2015.


Κι' επειδή πάντα θεωρούσαμε πως αυτός ο ιστότοπος ανήκει στους πρωταγωνιστές του, το thirasport.gr ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη διάρκεια του επόμενου έτους θα δημοσιεύσει σταδιακά όλη του την ''πνευματική περιουσία'' η οποία δεν είναι άλλη από τις χιλιάδες φωτογραφικές στιγμές με πρωταγωνιστές τους αθλητές του νησιού μας.


Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που έβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο το δικό τους ληθαράκι στην πορεία αυτών των 5,5 χρόνων ούτως ώστε το σαϊτ μας να καλύπτει έγκαιρα και έγκυρα όλα σχεδόν τα αθλητικά γεγονότα που αφορούσαν τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, τις διοικήσεις των Ενώσεων και τον αθλητικών σωματείων του νησιού μας καθώς και όλες τις εκάστοτε διοικήσεις του ΔΑΟΣ και μετέπειτα ΔΑΠΠΟΣ για την άψογη συνεργασία μας!


Με ευχές για υγεία, την εκτίμηση και την ελπίδα πως θα έρθουν κι' άλλες μεγάλες στιγμές για τον Σαντορινιό αθλητισμό,


Η συντακτική ομάδα του thirasport.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πάλι λίγα τα κουκιά και δεν βγαίνουν...

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust