Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 00:11

Χρώματα, εικόνες, συναισθήματα... Χίλια ευχαριστώ δε φτάνουν!

Το thirasport.gr συνδιάζει τα 4α γενέθλια του με την αλλαγή της εμφάνισης του.

Άλλωστε όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει και η μορφή του καθένα και πιστεύουμε πως ομορφύναμε την καθημερινή σας συνήθεια, την κάναμε πιο εύκολη στη χρήση, πιο νοικοκυρεμένη, με ευκολότερη πρόσβαση στην είδηση και άλλα πολλά που θα ανακαλύψετε κάνοντας τη δίκη σας περιήγηση στις νέες μας σελίδες...

Το thirasport.gr γίνεται γίνεται 4 χρονών και το χρωστάει σ' εσάς!
Σας ευχαριστούμε!!!

 

Το να γράψω δύο λόγια για την νέα μορφή και ''υφή'' του ανανεωμένου thirasport.gr που ''έχετε στα χέρια σας'' σε συνδιασμό με τα 4α γενέθλια του φαντάζει βουνό και έτσι είπα να δω τι έγραψα στα 3 προηγούμενα γενέθλια μας και η αλήθεια είναι πως για ένα από τα πράγματα που είμαι υπερήφανος είναι πως με τις μικρές μας δυνάμεις, όσοι περιτριγυρίζουμε καθημερινά τους εαυτούς μας γύρω από αυτόν τον ιστότοπο, είναι πως ότι γράφτηκε τα προηγούμενα χρόνια ισχύει στο έπακρο ακόμη...

 

Οπότε δε θα κάνω τίποτ' άλλο από το να αντιγράψω κομμάτια της... τούρτας των περασμένων γενεθλίων μας.

 

Η ιστορία πάνω - κάτω γνωστή και ειπωμένη στα 1α μας γενέθλια, τον Μάρτιο του 2011 και γι' αυτό αντιγράφετε αυτούσια με τις απαραίτητες προσθήκες...

''Η ιδέα της ''γέννησης'' θα πρέπει να ομολογήσω πως δεν ήταν δικιά μου! Όπως όλα τα καλά πράγματα στη ζωή έρχονται όταν δε τα προσμένεις, έτσι ήρθε και αυτό...
Στη ''μπρίζα'' με έβαλε ένας πολύ καλός φίλος - ο Κώστας Αξιώτης, νυν προπονητής του Πανιωνίου τον οποίο και έπειτα από τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω και δημόσια -  ο οποίος μια μέρα του Γενάρη του '10 μου είπε ''ρε συ, θέλω να διαβάσω για μπάσκετ και δε βρίσκω τίποτα και πουθενά στο internet. Γιατί δε κάνεις ένα αθλητικό site για τα σπορ του νησιού αφού το' χεις''; Τώρα που κατάλαβε ο Κώστας πως εγώ '' το είχα ''είναι μια απορία που δε μου έχει λυθεί ακόμα!
Έτσι κι' αλλιώς για κανένα πράγμα που έχω κάνει, κάνω και θα κάνω στη ζωή δε πίστεψα ποτέ οτι .. το' χα, αλλά πάντα το δοκίμαζα και θα συνεχίσω να το κάνω. Η ιδέα του Κώστα στριφογύριζε για πολλές μέρες στο μυαλό μου και όταν μετά από μέρες βρέθηκα στην Αθήνα, μιλώντας σ' έναν άλλο φίλο, του είπα πως σκέφτομαι να κάνω ένα site αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα.
Αμέσως μου απάντησε πως ένας παλιός μας συμμαθητής - ο Δημήτρης Γαλής από την webtrust.gr, η σχεδιαστική και τεχνική ψυχή αυτού που βλέπεται αισίως 4 χρόνια τώρα, σχεδιάζει sites. Η μοίρα, ή όπως θέλετε πείτε το, μάλλον είχε αποφασίσει για εμένα, χωρίς εμένα. Και η αλήθεια είναι πως καλά έκανε μιας και το πιο πιθανόν ήταν να το... σκέφτομαι ακόμα!''

 

Μετά από 4 χρόνια είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζεύουμε τις στιγμές που ζει, δημιουργεί και προσφέρει ο αθλητισμός της Σαντορίνης σ' ένα ανανεωμένο αθλητικό διαδικτυακό ημερολόγιο, κρατώντας παράλληλα ''ζωντανό'' το αρχικό μας site το οποίο θεωρούμε πως αποτελεί χρήσιμο αρχείο στη ζωή του αθλητισμού στον τόπο μας.

 

 

 

Το παιχνίδι στο γήπεδο!


''Το thirasport.gr μέσα σ' αυτά τα 4 χρόνια προτίμησε να τρώει το φαγητό του... ανάλατο και να τελειώνει το κάθε αθλητικό γεγονός με το σφύριγμα της λήξης, του buzzer ή με την επίτευξη του 25ου πόντου... Σε βάθος χρόνου δικαιωθήκαμε γι' αυτή μας τη στάση.

Μέσα στο παιχνίδι και τα λάθη... Σίγουρα κάναμε και θα κάνουμε και στο μέλλον. Δεν αποποιηθήκαμε ποτέ του λάθους μας και το παραδεχτήκαμε με τον πιο αντρίκιο - κατά την άποψη μας - τρόπο όσες φορές έγινε. Άλλωστε αν δεν κάνεις λάθη δε μαθαίνεις. Μέσα από τα δικά μας βγήκαμε πιο δυνατοί και πήγαμε παρακάτω.

Μάθαμε να μη βιαζόμαστε και δε πρόκειται να το κάνουμε μιας και στο τέλος γίνεται το σωστό ταμείο. Και το δικό μας αργεί ακόμα...''

 

Το μικρό μας ληθαράκι


''Χαιρόμαστε για τα πράγματα και τις καινοτομίες που φέραμε στη κάλυψη των αθλητικών γεγονότων στον χώρο των Κυκλάδων, με τις μικρές μας δυνάμεις και βήμα το βήμα κάθε φορά. Για το μικρό ληθαράκι που προσθέσαμε στην αθλητική ενημέρωση σε μια εποχή που αν κοιτάξει κάποιος λίγα χρόνια πίσω, χρειαζόταν να φτάσει η Τετάρτη για να μάθει κάποιος τα αποτελέσματα της Κυριακής, να ενημερωθεί για τις αποφάσεις απο τα κέντρα διοίκησης, για να γίνουν γνωστές οι επιτυχίες του Σαντορινιού αθλητισμού''.


Μόλις λίγες μέρες πριν μας έκανε να φουσκώσουμε από υπερηφάνεια και πήραμε κουράγιο από την αναγνώριση για τη δουλειά μας από το στόμα ενός από τους σημαντικότερους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας, τον κ. Νίκο Δελλαγραμάτικα.

 

To thirasport.gr δεν έλειψε από κανένα μεγάλο αθλητικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας (τελικός Supercup ανδρών βόλεϊ - 2010, αγώνας επίδειξης Εθνικής ομάδας Νέων μπάσκετ - 2010, F4 Κυπέλου βόλεϊ γυναικών - 2013, παιχνίδια παλαιμάχων - ΑΕΚ, Πανιώνιος κλπ -  ποδόσφαιρο) που έγινε στο νησί και είχε την τιμή να είναι συνδιοργανωτής με τον ΔΑΠΠΟΣ στη πρώτη φορά που δώθηκαν φιλικά παιχνίδια ποδοσφαίρου γυναικών στο νησί μας το καλοκαίρι του 2012.

 


Μέσα από τις σελίδες του thirasport.gr εκτός από τους καθημερινούς φίλους που πρωταγωνιστούν - όλους εσάς που αθλήστε και οι περισσότεροι κάνετε το χόμπι σας - πέρασαν και μεγάλα ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού όπως ο κ. Νίκος Γκάλης που είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του τον Μάϊο του 2010 και ο κ. Μανώλης Παπαδόπουλος - παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ - που ήταν μαζί μας το καλοκαίρι του 2011.

 

Η μεγάλη και σπουδαία Ελένη Μεμετζή που πια δε χρειάζεται περισσότερες συστάσεις στο φίλαθλο κόσμο του νησιού, ο κ. Νίκος Παπαδέας - προπονητής της Εθνικής ομάδας, η κ. Έλλη Μυστακίδου - Ολυμπιονίκης με τα χρώματα της χώρας στην Ολυμπιάδα του 2004 αλλά και την κ. Αρετή Αθανασοπούλου - Παγκόσμια Πρωταθλήτρια όλοι τους από το άθλημα του ταε κβο ντο.

 

Ζήσαμε ιστορικές στιγμές με τις αμέτρητες επιτυχίες που μας έχει προσφέρει το ταε κβο ντο, το παγκράτιο, με τις πορείες των ποδοσφαιρικών μας συλλόγων, την αναγέννηση και την άνοδο του γυναικείου βόλεϊ και τις μεγάλες στιγμές που ζει και ευελπιστούμε να δούμε ίδιες και από τον μπασκετικό Πανιώνιο.

 

Η ανταπόδωση στους πραγματικούς πρωταγωνιστές

Χαιρόμαστε που καταφέραμε να ανταποδώσουμε - σαν ένα μικρό ευχαριστώ στους πραγματικούς καθημερινούς μας πρωταγωνιστές, τις ομάδες και τους αθλητές - χορηγίες στους συλλόγους του Α.Σ. ΑΤΛΑΝΤΑΣ και Α.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ.

 

Χαιρόμαστε που δημιουργείτε σιγά - σιγά μια ομάδα συνεργατών με σκοπό την πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας.

Κώστα, Αναστάση, Δήμο, Ηλία σας ευχαριστώ από καρδιάς.

 

Χαιρόμαστε που είχαμε, έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε μια άριστη ανταποδοτική συνεργασία με τα υπόλοιπα ενημερωτικά μέσα των Κυκλάδων. Μάλιστα με την επαγγελματικότατη συνεργασία κάποιων εξ' αυτών (neasantorinis.gr, sportcyclades.gr) καταφέραμε για 1η φορά στην αθλητική ιστορία του νησιού μας να σας μεταδώσουμε ζωντανά τηλεοπτικά σπουδαία αθλητικά γεγονότα των ομάδων του νησιού μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει και στο netbar.gr για την ζεστή φιλοξενεία του στις ραδιοφωνικές μας μεταδόσεις.

 

Βία; ''Ευχαριστώ δεν είμαι φίλος...''


Χαιρόμαστε και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που η βία δεν έχει θέση στις σελίδες του thirasport.gr μιας και στο μυαλό του γράφων όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια - αλλά και μέχρι σήμερα - ήταν να περιγράφει πάσες, σέντρες, μπλοκ άουτ και τρίποντα και όχι επεισόδια.Το ίδιο ισχύει και για όποιον τύχει να συνεργαστεί με τον εν λόγο ιστότοπο...


Στο thirasport.gr θεωρούμε πως το οτιδήποτε προβάλεται, αυτομάτως αποκτά και μια αξία την οποία όσον αφορά το θέμα της βίας δε θα τη βρει κανείς στις σελίδες του με ''αξία'' και διάρκεια παραπάνω από αυτή που της αξίζει, δηλαδή της απλής αναφοράς της ως περιστατικού...

 

Κρατάμε τους νέους ανθρώπους που γνώρισαμε αυτά τα 4 χρόνια, τα νέα αθλήματα που ανακαλύψαμε στη πορεία αυτών των χρόνων, τα αστεία και τα πειράγματα των φίλων, τα συγχαρητήρια mail που δεχτήκαμε κατά καιρούς στο inbox του site από ανθρώπους που ούτε καν τους ξέρουμε...

 

''Κράτα την γραμμή ανοιχτή...''


Για το τέλος κρατήσαμε τη... γραμμή ανοιχτή με την απέναντι όχθη και αποφασίσαμε, ξεπερνώντας τις όποιες φοβίες του γράφοντος, να ανοίξουμε την πλατφόρμα με τα δικά σας σχόλια ούτως ώστε να ξεκινήσει μια αμφότερη επικοινωνία με όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια και να ακούσουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για την νέα μορφή του thirasport.gr.

Σ' αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για την υπομονή σας τις πρώτες ημέρες μιας και πίσω από αυτό που βλέπετε, οι δικές μας ενέργειες θα συνεχίζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Σίγουρα ξεχνάμε για μια ακόμη φορά πολλούς φίλους που μας βοηθούν, μας έχουν βοηθήσει, έφυγαν, ξαναήρθαν ή θα ξανάρθουν σύντομα και τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας μα παρ' όλα αυτά δε θα ήταν δυνατόν να μην ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις της ΕΠΣΚ, ΕΣΚΚ και ΕΟΠΕ για την άριστη συνεργασία και τη χορήγηση των σχετικών αδειών για τη κάλυψη των γεγονότων τους, τις διοικήσεις όλων των αθλητικών συλλόγων του νησιού μας και όχι μόνο αυτού καθώς και την διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ , μα φυσικά και πάνω από όλους, ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!!!

 

Από αυτούς που έχουν κάνει ένα απλό κλικ μέχρι εκείνους που μας επισκέπτονται καθημερινά.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!

 

Θωμάς Πάνου,

thirasport.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χίλια μπράβο σε όλους »

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust