Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 13:17

Πιο κοντά στη κορυφή ο Καρτεράδος

Ο Καρτεράδος πήρε το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου με 1-3.

Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε το χρέος της κερδίζοντας τον ΠΑΣ Νάξου εκτός έδρας και πλέον περιμένει την ομάδα του Φιλωτίου για να εξασφαλίσει την κορυφή στον 3ο όμιλο των μπαράζ παραμονής.
Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε κάτι συγκινητικό με τις δύο ομάδες να μην απειλούν και το τελικό 0-0 με τη λήξη του πρώτου 45λέπτου να είναι λογικό.
Το δεύτερο ημίχρονο άλλαξε την εικόνα και των δύο ομάδων καθώς και οι δύο απειλούσαν και στο 50' ο Καρτεράδος προηγήθηκε 1-0 με τον Αγκαράϊ.
Η ομάδα της Νάξου όμως αντέδρασε και Κουφόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να προλάβουν να χαρούν καθώς ο Σελιστάι 6 λεπτά αργότερα ξανάδωσε το προβάδισμα στον Καρτεράδο.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αγκαράι στο 82' δίνοντας στους φιλοξενούμενος το τρίποντο.

Διαιτητές: Φαν Άακεν, Κολυμπίρης και Νεοκοσμίδης.
ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης Π.) Χύκα Φ., Μανιός Ε., Ματάκιας Τ., Πιτταράς Α., Μοσχονάς Γ., Ξενάκης Μ., (83΄ Κατεινάς ) Καρούσης Σ ., Κουφόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Ε., Βερύκοκκος Γ., (70 Μαράκης) Σκιαδάς Δ.

Καρτεράδος ( Τζούρος Ε.) Κουρδελάκης Α., Βαρμόζης Μ., Ζερβάκης Ε., Χοχάι Β.(45΄ Φύτρος) Νομικός Γ., Νομικός Α., Βαζαίος Ν.(75΄Πολυζόπουλος) Αγκαράι Κ., Μπινιέρης Ν., Σελιστάι Μ., Τζούρος Α.( 45΄ Κλουβάτος)

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust