Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 09:25

''Διαμάχη'' Τζούρου - Φρέρη

Την τοποθέτηση του για τη μορφή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ με τη μορφή ανακοίνωσης έκανε ο κ. Τζούρος.

Με επιστολή που εξέδωσε χθες ο κ. Τζούρος τοποθετήθηκε για τη φετινή μορφή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ, για να απαντήσει ο κ. Φρέρης (πρόεδρος της ΕΠΣΚ). Ο κ. Τζούρος επιστρέφει σήμερα με νέα επιστολή.

Δείτε τις τοποθετήσεις των δύο ανδρών παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΕΠΣΚ ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ Δ/Σ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ Δ/Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  Α-Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕΝ  ΕΛΑΒΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ (ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ) ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ (ΜΕΙΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ) ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΠΣΚ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ Α-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΣ ΕΙΧΕ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η Β-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ Α-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ 1996 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ (ΟΜΙΛΟΙ-ΠΛΕΙ ΟΦ-ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ) ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ  ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

ΤΖΟΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ


Η απάντηση του κ. Φρέρη:
«Είναι απορίας άξιο πως ο κ. Τζούρος δημοσιεύει μία τέτοια επιστολή από τη στιγμή μάλιστα που όσα έχουν συζητηθεί όλο αυτό το διάστημα έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και είναι σε όλους γνωστά. Ενημερώνω λοιπόν ότι βάση καταστατικού τα σωματεία αποφάσισαν στη περσινή Γενική Συνέλευση την μορφή που θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα, πράγμα που δεν άλλαξε ούτε μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Μυκόνου, αφού ως γνωστών απαιτούνταν ομόφωνη απόφαση. Το ίδιο ισχύει και για την Β΄κατηγορία, καθώς πάλι τα σωματεία ήταν αυτά που αποφάσισαν και εν μέρει συμφωνώ μαζί τους, αφού με κάθε άλλη απόφαση θα καταργούσαμε ένα μεγάλο κομμάτι ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών».

 

H νέα τοποθέτηση του κ. Τζούρου:
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΡΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ" ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.
1)Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣΚ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
2)ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ,ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΡΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΕΠΣΚ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣΚ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ,ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΜΩΣ Η ΕΠΣΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΓΙΑΤΙ  ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΕΥΛΟΓΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΡΕΡΗΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΕΠΣΚ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Α-Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΜΙΝΙΜΟΥΝ Α;ΡΙΘΜΟ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Β-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΠΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 35-ΚΑΙ ΑΝΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
ΤΩΡΑ Η Β-ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!
ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ--ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ(CAPITAL CONTROL) KAI ΕΦΟΣΩΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΡΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΖΟΥΡΟΣ Ε

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust