Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 11:30

Βουρβούλος ο πρωταθλητής but... it's only a game!

Ο Βουρβούλος είναι ο φετινός πρωταθλητής του τοπικού πρωταθλήματος ΔΑΠΠΟΣ.

Η ομάδα που πρωταγωνίστησε από την αρχή της διοργάνωσης και τερμάτισε στη 1η θέση της βαθμολογίας στη κανονική διάρκεια, πήρε και το τρόπαιο τελικά σ' έναν τελικό που διεκόπη λόγω αποχώρησης της ομάδας του Αετού κι΄ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της.

 

Κάποιοι το πήραν πιο σοβαρά απ' ότι ίσως έπρεπε

Τα τοπικά πρωτάθληματα, όπως αναφέραμε και στο άρθρο μας για το τοπικό πρωτάθλημα του μπάσκετ, γίνονται για να ξεσκάσουν οι συμμετέχοντες, να κάνουν το ''μεράκι'' τους και να ψυχαγωγηθούν.

 

Παρ' όλα αυτά, κάποιες φορές, παρουσιάζονται φαινόμενα υπερβάλοντα ζήλου και η διασκέδαση γίνεται αυτοσκοπός για την κατάκτηση του εκάστοτε τροπαίου.

 

Στα του παιχνιδιού λοιπόν, η ομάδα του Αετού προηγήθηκε με 1-0 και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αποχώρησε από τον αγώνα λόγω μιας απόφασης του διαιτητή της συνάντησης έτσι ο αγώνας κατοχυρώθηκε στην ομάδα του Βουρβούλου.

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ, κ. Καντζέλη, μας είπε πως ''ο Οργανισμός δίνει την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί και σε διαφορετικά αθλήματα, να συμμετέχει στα τοπικά πρωτάθληματα που διοργανώνουμε, να αθληθεί και να διασκεδάσει και στο χώρο του Κλειστού γυμναστηρίου αλλά και στο γήπεδο του Καμαρίου. 

Δυστυχώς κάποιοι δεν εκτίμησαν αυτή την προσφορά του Οργανισμού''.

 

Στη 3η θέση της διοργάνωσης τερμάτισαν οι Λεμβούχοι οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 του Μεγαλοχωρίου.

 

Δείτε φωτό εδώ...

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η ώρα της στέψης για το τοπικό ποδοσφαίρου

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust