Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 12:54

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε!

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Α.Ο. Πύργου ευχαριστεί τον Παμμηλιακό για την άψογη φιλοξενεία του στο πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Μήλο.

 

Η ομάδα Παίδων του Α.Ο. Πύργου βρέθηκε την Παρασκευή 7/3/14 στη Μήλο για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Παμμηλιακού για την φάση των ομίλων του πρωταθλήματος.

 

Το παιχνίδι έληξε με 0-0 και η ομάδα του Πύργου πανυγήρισε μια μεγάλη πρόκριση στο F4 του θεσμού.

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή οι άνθρωποι της Σαντορινιάς ομάδας θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την - γνωστή πια - άψογη φιλοξενεία των ανθρώπων του Παμμηλιακού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση και τα λόγια των ανθρώπων του Α.Ο. Πύργου μας θυμίζουν το πως έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο:

 

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, η ομάδα μας ταξίδεψε στην Μήλο για το παιχνίδι με τον Παμμηλιακό. 

 

Η φιλοξενία των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και για αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε

 

Από την εξαιρετική κατάσταση των αποδυτηρίων και την παροχή διαφόρων προμηθειών, τα αναμνηστικά δώρα και τα ημερολόγια, μέχρι και την συμπεριφορά των παραγόντων και του τεχνικού επιτελείου προς την ομάδα μας,  η γενικότερη αντιμετώπιση μας από την ομάδα του Παμμηλιακού ήταν αντικείμενο συζήτησης στους κύκλους της ομάδας μας, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα.

 


Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παμμηλιακού γιατί έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς μας παίκτες να δούνε και αυτήν την πλευρά του αθλητισμού: την πλευρά του σεβασμού και της αθλητικής άμιλλας, και τους διαβεβαιώνουμε ότι η όλη τους συμπεριφορά σχολιάστηκε από τα παιδιά με τα καλύτερα λόγια, τα οποία μιλούσαν για πρωτόγνωρη εμπειρία, που δυστυχώς ήταν σε πλήρη αντίθεση με συμπεριφορές άλλων ομάδων που έχουμε συναντήσει στο παρελθόν.  

 


Επίσης, θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά στα ίδια τα παιδιά του Παμμηλιακού, τα οποία πέρα από ποδοσφαιρικό ταλέντο, έδειξαν ότι έχουν ήθος και εξαιρετική συμπεριφορά, τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου.

 


Υ.Γ  Συγχαρητήρια στους κ.κ Πάντο, Μαθιουδάκη και Κουλακιώτη για την άψογη διαιτησία τους.

 

Το Δ.Σ του Α.Ο Πύργου

 

 

 

 

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust