Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 08:55

Ευχαριστήριες επιστολές του Α.Ο. Πύργου

Ευχαριστήριες επιστολές Α.Ο. Πύργου.

Η ομάδα του Α.Ο. Πύργου ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΕΠΣΚ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και τον Α.Ο. Πάρου για την βοήθεια τους στο πρόσφατο F4 Παίδων.

Με αφορμή το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν την φετινή χρονιά.

Εκ μέρους του Δ.Σ και του τεχνικού επιτελείου του Α.Ο Πύργου.

 

Οι επιστολές:

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ FINAL FOUR ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 11 ΚΑΙ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΩΣΤΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.


ΤΟ Δ.Σ. , ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ FINAL FOUR ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 11 ΚΑΙ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, KAI ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ.

 

Ο Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ FINAL FOUR ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 11 ΚΑΙ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ Δ.Σ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust