Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 09:35

Επίσκεψη του Haechang Park και Camp για τους Λέοντες

Ο Α.Σ. Λέοντες μας ενημερώνει για τις πρόσφατες και μελλοντικές του δράσεις.

 

Ο Α.Σ. Λέοντες Σαντορίνης μας ενημερώνουν με τις παρακάτω ανακοινώσεις για τις πρόσφατες αλλά και τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες ο σύλλογος φιλοξένησε τον Haechang Park με την ανακοίνωση να έχει ως εξής:

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Haechang Park στην Ελλάδα με την σύζυγο του, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης καθώς και τον Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΊΝΗΣ ΛEΟΝΤΕΣ ο οποίος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους αδελφούς προπονητές των Τρικάλων για την συνεργασία και το ενδιαφέρον που έδειξαν έτσι ώστε η φιλοξενία στο πρόσωπο του Κορεάτη καθηγητή να είναι ανάλογη των περιστάσεων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το VOLCANO VIEW VILLAS για την άψογη φιλοξενία.
Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου ο προπονητής καθώς και η έπαρχος Θήρας Κα Θεώνη Λειβαδάρου τον ευχαριστούμε για το όμορφο και ευχάριστο σεμινάριο που μας χάρισε.


Camp τον Απρίλιο

Παράλληλα η διοίκηση των Λεόντων προσκάλεσε την αγωνιστική ομάδα του ΣΟΑΤ για ένα camp που θα λάβει χώρα στο νησί μας τις πρώτες μέρες του Απριλίου.

Η ανακοίνωση του ΣΟΑΤ:

Η Αγωνιστική Ομάδα του ΣΟΑΤ θα μεταβεί στο ποιο όμορφο μέρος του κόσμου, στην Σαντορίνη, την περίοδο του Πάσχα προσκαλέσμενη από τους Λέοντες Σαντορίνης για προπονήσεις και μίνι διακοπές. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους των Λεόντων και ιδιαίτερα τον Δάσκαλο Γιάννη Ζαρκάδα για την φιλοξενία.

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust