Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 06:47

Χρυσή η ΑΕΣ στο διασυλλογικό της ΕΤΑΝΕ

4 συνολικά τα μετάλλια της ΑΕΣ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης (Πανιώνιος Γ.Σ.Σαντορινης) συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ (ανδρών/γυναικών,εφήβων/νεανίδων,παίδων/κορασίδων) 27-28-29 Μαρτίου στην Χαλκίδα με δέκα αθλητές και αθλήτριες.

Ο απολογισμός:

1 χρυσό μετάλλιο ,Ζήκας Γιώργος +65kg παίδων
Ο αθλητής συνεχίζει την σταθερά ανοδική πορεία αφού κερδίζει μέσα σε 3 μήνες το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και την επιλογή του από την ΕΤΑΝΕ να τον περιελαβει στην αποστολή της στην Βουλγαρία για το 5th Hereya open international tournament 25/4.

1 Ασημένιο μετάλλιο ,Ζαράνης Μάριος -68kg εφήβων Απόλυτα πετυχημένη η πρώτη του εμφάνιση σε επίσημους αγώνες .

2 Χαλκινα μετάλλια , Ζώτος Νίκος. - 68kg εφήβων
Φωκάς Κωνσταντίνος. -63kg εφήβων
Και οι δύο συμμετείχαν σε κατηγορίες "φωτιά" στους εφήβους και μετά απο 4 πολύ δυνατούς αγώνες και καταπληκτικη εμφάνιση κατέκτησαν την τρίτη θέση.

2 5ές Θέσεις, Δρόσου Ζωή. -59 kg νεανίδων
Καραμολεγκος Γιώργος. -59kg εφήβων
Δυστυχώς οι τραυματισμοί τους κατα την διάρκεια του αγώνα διέκοψαν αναγκαστικά την πορεία τους προς τα μετάλλια.

Επίσης συμμετείχαν η αθλήτρια Χαμπέου Κων/να -44kg κορασίδων και οι νεότεροι αθλητές του συλλόγου μας ,Αραβανής Χρήστος. 37- kg παίδων έγχρωμη ζώνη , Αργυρός Βαγγέλης. - 33kg παίδων μαύρη ζώνη, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και η προσπάθεια τους είναι αξιοσημείωτη.

Επιπλέον στην αποστολή ήταν και ο αθλητής Ξαγοραρης Παντελής,ο τραυματισμός του οποίου δεν του επέτρεψε την συμμετοχή του στους αγώνες,συνόδευσε όμως την ομάδα,βοηθώντας την προπονήτρια και εμψυχωνοντας τους συναθλητες του.

Το Δ.Σ του συλλόγου και η έφορος του τμήματος Μάινα Μαργαρίτα, συγχαίρουν θερμά την προπονήτρια κ Τσουκνίδου Μαρία και τους αθλητές για το ήθος τους ,την διαρκή προσπάθεια και τις απόλυτα πετυχημένες εμφανίσεις τους,καθώς επίσης ευχαριστει τους γονείς και όλους όσους στηρίζουν όλη την προσπάθεια.

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust