Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 09:53

Ξεκίνημα από τα βόρεια για Α.Ο.Θ.

Τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική ο Α.Ο.Θ.

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, του μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας και Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη, του προέδρου της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Χρήστος Σύλλας, εκπροσώπων των ομάδων και των Ομοσπονδιακών τεχνικών Γιάννη Καλμαζίδη, Κώστα Παπαδόπουλου.

Πριν από την κλήρωση πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των εκπροσώπων των σωματείων της Α1 Γυναικών με την ΕΟΠΕ όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, ενώ ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και στις αρχές του επόμενου μήνα.

Κεντρικό πρόσωπο στη διαδικασία της κλήρωσης ήταν η διεθνής κεντρική της ΑΕΚ Αριστέα Τοντάι, η οποία ουσιαστικά διαμόρφωσε το πρόγραμμα, επιλέγοντας τους κλήρους που αντιστοιχούσαν σε κάθε ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα ξεκινήσει το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου 2015 και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαρτίου 2016.
Τα plays offs είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 6 Απριλίου 2016 και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 27 Απριλίου 2016.
Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, η γ’ φάση (στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες της Α1 Γυναικών) θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2016 και το Final 4 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Μαρτίου 2016.

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ...

 

πηγή: volleyball.gr

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust